Düzce DÜSİAD'dan huzurevi sakinlerine iftar

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD), Düzce Huzurevi sakinlerine ve Fehmi Öney Sevgi Evleri'nde kalan çocuklara iftar yemeği verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İftar programına katılan Düzce Valisi Vasip Şahin, iftarda insanlarla buluşmak, bir masayı paylaşmak, bir tas çorbada beraber olmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti. İftarda, yaşlı, kimsesiz, öksüz çocuklarla birlikte olunca çok daha başka olduğunu, bereketinin çok farklı olduğunu kaydeden Vali Şahin, "Bugün müstesna bir an, bu gibi faaliyetlerin çok sıklaşması ve toplum katmanları tarafından sahiplenmesi noktasında önemli bir vurgu yapmak istedim, gerçi insanımız Allah'a şükür gittikçe bu hususta çok daha artan bir iştiyakla sosyal sorumluluk içerisine giriyor ama bunun bugünkü seviyesi itibarıyla yeterli olmadığını düşünüyorum, İnşallah ileriki dönemlerde çok çok daha iyi seviyelere gelerek, kimsesiz çocuklarımızı, yaşlılarımızı toplum olarak sarıp sarmalayıp, onları da şefkatli sıcaklığımızla sevgimizle mahrum bırakmamak gerekir.? diye konuştu.

Huzurevi sakinlerinden yaşlı bir bayan ise duygularını şöyle dile getirdi: ?Oğlum ağlamaktan gözlerim açamadım, böyle güzellik, Allah'ım bize hep böyle güzellikler göstersin, çok mutluyuz.? dedi.

Dernek Başkanı Eyüp Çakır ise şunları ifade etti: "Bu akşamı huzurevindeki büyüklerimizle ve sevgi evlerinde kalan çocuklarımızla geçirilelim arzusuyla buradayız, bu programı geçen yıl da yapmıştık, iş adamı arkadaşlarımız ve buradaki büyüklerimiz son derece mutlu olmuşlardı. Vefa duygusu çok önemli, vefayı unutmamak lazım, vefayı unutan toplumlar her zaman vefasızlıklarla karşılaşırlar dolayısıyla büyüklerin bugün en muhtaç olduğu alan, baktığımız zaman sevgi ve paylaşım noktası. Buralara daha sık sık gelinebilmesi lazım, arkadaşlarıma sürekli telkinimiz, bayramdan bayrama Ramazan'dan Ramazan'a değil, daha sık buraları ziyaret etmesidir, bu akşam burada olmaktan çok mutluyuz."

İftar yemeğine; Vali Vasip Şahin'in yanı sıra AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır, Düzce Emniyet Müdürü Ali Gezer, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Düzce Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Metin Büyük, DÜSİAD Başkanı Eyüp Çakır, huzurevi sakinleri ve sevgi evlerinde kalan çocuklar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber