Gazinin tedavisi memleketinde sürecek

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 26 Temmuz'da, terör örgütü tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucu yaralanan er Mustafa Bayram, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın girişimiyle memleketi Manisa'nın Turgutlu ilçesine getirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2012 08:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saldırının ardından Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ameliyat olan Bayram, ailesinin talebi üzerine, Başbakan Yardımcısı Arınç'ın talimatıyla uçak ambulansla önce Ankara'ya, buradan uçakla İzmir'e, ardından ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Bayram, Hastane önünde akrabaları ve Turgutlu protokolü tarafından alkış, çiçekler ve gözyaşlarıyla karşılandı.

Karşılama sonrası Kaymakam Nazmi Günlü aileye geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve "Bizi kırmayarak, askerin getirilmesine büyük emek veren Bülent Arınç'a ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

Lice'de ilçe merkezinden İç Güvenlik Tugay Komutanlığı'na giden bir askeri aracın geçişi sırasında, terör örgütü tarafından önceden yola döşenen mayının patlatılması sonucu, Astsubay Selman Aksu ve Ulaştırma Er Kadir Kayıkçı şehit olmuş, araçta bulunan Bayram ile patlamanın meydana geldiği noktaya yakın olan Mizgin Tosun isimli vatandaş yaralanmıştı.

Muhabir: Erkan Şimşek / Senem Yazıcı

Yayıncı: İbrahim Uyar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber