Balıkesir'den Batman'a atanan Vali Arslan helâllik istedi

Batman Valiliği görevine atanan Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, İl Genel Meclisi (İGM) üyelerine verdiği iftarda hellâlik istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Ağustos 2012 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir'de 3 yıl 1 aydır görev yaptığını belirten Arslan, "Artık aranızdan ayrılacağım. Balıkesir benim ilk valiliğimdi. Hayatımın en güzel, en dolu, en verimli üç yılını burada geçirdim. Gerçekten çok güzel bir çalışma ortamı bulduk. Bu ortamı elimizden geldiğince geliştirmeye gayret ettik." dedi.

Balıkesir İGM Başkanı Ramazan Bahçavan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Deniz, AK Parti Grup Başkan Vekili Şükrü Güneş, CHP Grup Başkan Vekili Hasan Uslu, MHP Grup Başkan Vekili Soner Demirel ve İGM üyelerinin katıldığı iftardan sonra konuşan Arslan, helâllik istedi. Arslan, "Özel İdare'nin yeniden organize edilmesi, biçimlendirilmesi, çalışma düzeninde birtakım değişikliklere gidilmesi gibi hususlarda sizlerin desteği olmasaydı bu kadar çabuk altından kalkamaz, üstesinden gelemezdik. Bir sistem oturdukça, belli bir düzenle yürüdükçe sizler de aynı kanaate varıyorsunuzdur. Zaman zaman ilçe ziyaretlerimizde karşılaştığım uygulamadan kaynaklanan hatalar olduğunda oturup çözme şansımız hep oldu. Bundan sonra da hep olacaktır." şeklinde konuştu. Tekrar görüşme imkanı olup olmadığını bilemediğini söyleyen Yılmaz Arslan, "Gerçekten benim bir hakkım geçmişse en ufak bir şekilde hem size hem Balıkesirlilere hakkımı helâl ediyorum. İncittiğimiz, üzdüğümüz arkadaşlar olmuşsa o arkadaşlarımdan özür dilerim. Mübarek Ramazan Bayramı'na da sağ salim ulaşırız inşallah. Çoluk çocuğumuzla, ailemizle, milletimizle beraber güzel bir bayram geçirmeyi diliyor, hepinize saygılar sunuyorum." dedi. Vali Arslan, başta İGM Başkanı Bahçavan olmak üzere meclis üyeleriyle tek tek vedalaştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber