Serhat Eğitim Kurumu, Karapürçek'te iftar verdi

Sakarya Akyazı ilçesinde Özel Serhat Eğitim Kurumları ve FEM Dershanesi tarafından Karapürçek ilçesinde iftar yemeği verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2012 12:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Serhat Eğitim Kurumları'nın iftar yemeğine Karapürçek ilçe Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Doğramacı, AK Parti Karapürçek İlçe Başkanı Cemalettin Selim, Akyazı SAGİAD Şube Başkanı Metin Sert, Serhat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yücel Alabaş, Akyazı FEM Dershanesi Şube Müdürü Oktay Kucak ile ilçedeki bazı kurum ve kuruluşlar, dernek ve oda temsilcileri ile birçok davetlinin katıldığı program, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleştirilen iftar yemeğinde eğitim faaliyetlerine önem vermeye devam edeceklerini ve bu konuda çeşitli programlar düzenleyeceklerini ifade eden Serhat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yücel Alabaş, "Tüm Türkiye'de olduğu gibi güzel Karapürçek ilçesinde de Ramazan ayı dolayısıyla kardeşlikler dayanışmalar ve yardımlaşmaların en doruğa ulaştığı ay oluyor. Sizlerle, birlik ve beraberliğimize vesile olan, Ramazan'ın bereketiyle iftar programıyla tanışmak, kaynaşmak için bir araya geldik. Yaşamakta olduğumuz mübarek Ramazan ayının manevi havasının benliğimizi kuşattığı bu günlerde siz değerli dost ve arkadaşlarımızla birlikte iftar yapabilmenin hazzı içerisindeyim. İftarla bir araya gelen birlik ve beraberliğimizin ilçedeki çalışmalarımızda da devam etmesi en büyük arzumuzdur. Karapürçek ilçemizde sorumluluklarımızı yerine getirebilirsek Allah katında ve vicdanımızda en rahat kullar bizler oluruz.? dedi.

İftar programına konuk olarak katılan Karapürçek ilçe Belediye Başkanı Orhan Yıldırım iftar programına organize edenlere teşekkür etti.

Sosyal sorumlulukları yerine getirmeyi ve eğitim gibi faaliyetleri küçük görmemeleri tavsiyesinde bulunan Akyazı FEM Dershanesi Şube Müdürü Oktay Kucak ?Çünkü biliyoruz ki hayat paylaştıkça çoğalır. Paylaştıkça sevgi büyür. Biz paylaştıkça büyürüz. Öyleyse biz de el ele, gönül gönüle birbirimizi candan kucaklayalım. İradelerimizin hakkını verme azmiyle içimizdeki kin, nefret, ihtiras, cehalet ve kabalık gibi kötü hisleri söküp atalım. Kuvvet, servet, hâkimiyet ve daha değişik imkânlar gibi bir kısım üstünlük unsurlarını birbirimizi kucaklaşmak için kullanalım.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber