Büyükşehir'den Bala'ya motokros pisti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bala'nın Tol Çayır mevkiinde motokros yarışlarının yapılacağı büyük pistler kuracaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2012 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pistin yapımına bu yıl başlayacaklarını ifade eden Gökçek, gelecek yıldan itibaren de yarışların yapılabileceğini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi'nin 'Her İlçede Halka İftar' programlarının dördüncüsü Bala'da gerçekleştirildi. Bala Pazar Yeri'nde verilen iftar yemeğine, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Ankara Milletvekilleri Tülay Selamoğlu, Ülker Güzel, Fatih Şahin, Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, Bala Kaymakamı Mustafa Irmak, yerel idareciler, sivil toplum örgütleri ile 3 binin üzerinde vatandaş katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz, Büyükşehir Belediyesi'nin organize ederek herkesi bir araya getirdiği iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti. Gürbüz, ?Bu sağanak yağmur altında davetimize katılarak, herkese birlik beraberliğimizi gösterdiniz, bunun için sizlere teşekkür ederim. Fakirin, garibin rahmet ve bereket ayında bu güzel günü organize ettiği için ve buraya gelerek bizlerle birlikte olduğu için Ankara'nın mimarı Sayın Melih Gökçek'e huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum? dedi.

GÖKÇEK: PAZAR YERİNİN ÜSTÜNÜ KAPATACAĞIZ

Başkan Gökçek ise Büyükşehir Belediyesi olarak bu mübarek günlerde kurdukları iftar sofralarıyla bölge halkıyla bir araya gelme fırsatı bulduklarını belirterek, ?Her gece farklı bir ilçede binlerce Ankaralının katılımıyla iftarları gerçekleştiriyoruz. Bugün de siz Balalılar ile birlikte olduk. Ramazanınız mübarek olsun? dedi. İftar yemeği düzenlenen Pazar Yeri'ndeki masa ve sandalyelerin yağan yağmurdan ıslandığını ifade eden Başkan Gökçek, Balalılara Pazar Yeri üstünün en kısa zamanda kapatılarak, kapalı Pazar haline getirileceği müjdesini verdi. Başkan Gökçek, Bala'ya yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında da kısaca bilgi verirken, ?Allah nasip ederse bir iki ay içinde Hanımlar Lokali'ni hizmete açacağız. Alt yapının tamamını bitiriyoruz. Kaldırımları yeniliyoruz. Ardından yolları asfaltlayacağız? diye konuştu.

"BALA'DA TURİZMİ GELİŞTİRECEĞİZ"

Bala'yı turizm açısından geliştirecek çok önemli bir projeleri olduğunu kaydeden Başkan Gökçek, ?Tol Çayır Mevkiinde Motokros yarışlarının yapılacağı büyük pistler kuracağız. O da Bala'nın turizm açısından gelişmesine vesile olacak. Buna bu yıl başlayacağız. İnşallah gelecek sene burada motokros yarışlarını görmek mümkün olacak. Bunu Bala'ya kazandırmış olacağız? dedi. Bala Belediye Başkanının kendilerinden düğün salonu yapmaları konusunda talepleri olduğunu hatırlatan Başkan Gökçek, bunu da en kısa zamanda TOKİ bölgesinde yaparak Bala'ya kazandıracaklarını sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından milletvekilleriyle birlikte vatandaşları selamlayan Başkan Gökçek, daha sonra isteyen vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber