Bursa'dan teröre tepki

Hakkari'nin Geçimli köyünde şehit düşen 6 asker ve 2 korucu için Bursa'da tepki yürüyüşü düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ağustos 2012 22:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fatih Günışık, "Terörü ve teröre göz yumanları şiddetle kınıyoruz. İdrak ettiğimiz mübarek Ramazan ayı içerisinde bu şer odaklarının yüce Rabbimizin Rahman sıfatı ile kahrolmalarını niyaz ediyoruz" diye konuştu.

Hakkari merkeze bağlı Geçimli köyündeki askeri karakola teröristlerce düzenlenen saldırının ardından çıkan çatışmada şehit düşen 6 asker ve 2 korucu için Heykel'e yürüyüşe geçen grup, hep bir ağızdan ''Kahrolsun PKK, Şehitler ölmez vatan bölünmez. İmralı Apo'ya mezar olacak'' gibi sloganlar attı. Heykel Atatürk Anıtı önünüde İstiklal Marşı'nı okuyan gurubun adına konuşan Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fatih Günışık, "Sayıları binleri aşan faliyetlere ve terör protestosuna imza attık. Hiç bir eylemimizde siyasi yönümüzü ön plana çıkarmadık. Buradan terörü ve teröre göz yumanları şiddetle kınıyoruz ve idrak ettiğimizmübarek Ramazan ayı içerisinde bu şer odaklarının yüce rabbimizin rahman sıfatı ile kahrolmalarını niyaz ediyoruz. Ne mutlu şahadet şerbetini içenlere ve kahrolsun bu ülkede terörlere birlikte plan yapan zihniye" dedi.

Heykel'de toplanan yaklşık 200 kişi, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Türkiye uyuma şehidine sahip çık" şeklinde sloganlar atarak Pınarbaşı Şenitliğine yürüdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber