Bursaspor taraftarı karar aldı: Küfür etmeyeceğiz, fair play ödülüne adayız

Bursaspor Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, bu sezonla birlikte küfür etmeyeceklerini ve fair play ödülüne yeniden aday olduklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ağustos 2012 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) gerçekleştirdiği ?Sporda Şiddeti Önleme Yasası ve Medya' konulu panel gerçekleşti. Ördekli Kültür Merkezi'nde yapılan panelde konuşan Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, yeni sezonla birlikte küfür etmeme kararı aldıklarını belirterek, kendilerine düzenlenecek muhtemel tezgahlara yine karşı çıkacaklarını söyledi.

Bu yıl Bursaspor taraftarı olarak Fair Play ödülüne de talip olduklarını anlatan Güzelsöz, ?Kendi arkadaşlarımızla yaptığımız toplantılarda küfür etmeme ve centilmenlik örneği sergileyeceğimize dair karar aldık. Biz bunu 'yapabiliriz, yaptığımız birşey' diyerek böyle bir karar aldık. Bundan sonraki maçlarda, bu sezonla beraber fair playa ödülüne adayız. Ne kadar bize çokmak sokmaya çalışırlarsa çalışsınlar, biz bunu başaracağız. Takımımızla birlikte yükselişe geçecek taraftarımız." dedi.

TEZGAHLARI BOZMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Güzelsöz, "Mayıs 2011'de Bursaspor - Beşiktaş maçı öncesi çıkan olaylara isminiz karıştı. Pişmanlık var mı?" yönündeki soruyu da cevaplandırdı. Güzelsöz şöyle devam etti:

"Yapmadığımız şeyden pişmanlık duymayız biz. İsnat edilen bir takım suçlarla yargılandık. beraat ettik. Taş atan arkadaşlarımız olmuştur, onların cahilliklerine vermeliyiz. Olmaması gereken olaydı. Bundan sonraki de olmaz. Yöneticilerin biraz daha sağduyulu olmalarını istiyoruz, 'ben yaptım, oldu' dememeli.

Beşiktaş, Diyarbakır maçında biz kötü olaylar yaşadık. Ve halen Finlandiya'da aleyhimize pankart açabiliyor. Birileri ne tezgahlar yaptılar ki Diyarbakır maçında, biz gelmedik tezgahlara. Diyarbakır ve Ermenistan maçında da yapılan tezgahları bozduk. İnşallah bundan sonraki tezgahları da bozmaya devam edeceğiz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber