Adalet sarayı binasında sona yaklaşıldı

Erzincan Milletvekili Karakelle ve Belediye Başkanı Çakır ile AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy yapımı devam eden yeni adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ağustos 2012 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır ile Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bekir Sertadım, yapımı devam eden yeni adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemelerde bulunan heyet çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Karakelle, incelemeleri sonrasında yaptığı açıklamada, merdiven altı adliyelerin sona erdiğini belirterek, "Türkiye, iktidarımız döneminde merdiven altı adliyelerden kurtuldu. Sadece illerde değil ilçelerde de aynı adalet sarayları inşa ediliyor" dedi.

Karakelle; "Erzincan Adliyesi'nde yüzde 70 civarında inşaatın tamamlandığını öğrendik. Bu yıl kış şartları çok ağır gitti. İnşaat sektöründe iki ay öteleme yaptı. Tabi bu binanın temelini atarken yüklenici firma yetkilisi bize 29 Ekim tarihini verdi. Çok ciddi çalışmalar yapılıyor, umarız ki beklenen tarihte biter. Öyle bir adalet sarayı yapılıyor ki, içerisinde bahçesi, bankası, ptt'si ile 13 bin metrekare kapalı alana sahip bir yer. Son teknolojiyle yapılan bir adalet sarayına sahibiz. Halkın, hakimlerin ve hükümlülerin giriş kapıları ayrı olacak. Bina görünümüyle özel olacak. Umuyoruz ki bu inşaatın kazasız belasız tamamlanmasını diliyoruz. Cumhuriyet Başsavcımıza da teşekkür ediyorum. Erzincan'ımıza yeni adliye sarayının hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

22 Eylül 2011'de temeli atılan Erzincan Adalet Sarayı'nda yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber