Çelikhan'da polislerden 22 aileye gıda yardımı

Adıyaman'ın Çelikhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polisler, kendi aralarında topladıkları paralar ile 22 aileye gıda yardımı yaptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çelikhan Emniyet Müdürlüğü polisleri, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında, kendi aralarında topladıkları paralar ile aldıkları gıdalardan oluşan 22 yardım paketini, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı. Çelikhan İlçe Emniyet Amiri Saffet Gülep, ilçede maddi durumu iyi olmayan ailelere yönelik yardım konusunda kendilerinin de çalışma yaptıklarını belirterek, "Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında gıda yardımı yaptık. İlçede ihtiyaç sahibi olduğu saptanan 22 ailemize, kendi personellerimiz arasında topladığımız paralar ile yardım paketi ulaştırdık. Ailelerin rencide olmasını önlemek için yardım paketleri, ihtiyaç sahiplerine gece geç saatlerde teslim ediliyor" dedi.

Polisler tarafından hazırlanarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan yardım paketlerinin içinde makarna, şeker, bulgur, yağ, şeker gibi kuru gıda maddeleri bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber