Eşref Ziya Terzi, Amasya'da gönülleri fethetti

Amasya Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Ramazan şenlikleri vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 11:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehzadeler Gezi Yolu üzerinde düzenlenen şenlikler kapsamında Amasyalılar'ı her akşam değişik sürprizler bekliyor. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren tasavvuf musikisi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, hem büyük ilgi gördü, hemde dinleyenleri mest etti.

'Bir Güneş Doğuyor, Ağlama Karanfil, Söyle İstanbul, Şehit Tahtında' gibi sevilen ezgileri seslendiren Eşref Ziya Terzi, Amasyalılar'dan büyük ilgi gördü. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçıya eserlerinde vatandaşlarla birlikte Amasya protokolü de eşlik etti.

Her akşam farklı bir etkinlikte Amasyalılar'ı yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Şehzadeler Gezi Yolu'nun, Ramazan akşamlarında vatandaşların buluşma noktası haline geldiğini söyledi. Özdemir, "Ramazan akşamları vatandaşlarımızın bir buluşma zamanı Şehzadeler Gezi Yolu ise buluşma mekânı haline gelmiştir. İftardan sonra vatandaşlarımız bu gibi faaliyetlerde hem kaynaşıyor hem de aileleriyle keyifli dakikalar geçiriyorlar. Bizler buna vesile olduğumuz için oldukça mutluyuz. Halkımızın istekleri doğrultusunda hizmetlerimizi yürütmeye devam edeceğiz." dedi.

Programı izlemek için gelen vatandaşlara büyük boy semaverler ile hazırlanan çayda ikram edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber