Namazı camide kılana bisiklet

Bolu Tabaklar Camii İmamı Erhan Arslan, 40 günlük namaz çizelgesinde vakit namazlarına gelmeye özen gösterip ilk 600 puanı alan Kur'an kursu öğrencisine bisiklet hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çocukların camiyi sevmesi için yaptığı girişimlerle tanınan Tabaklar Camii İmamı Erhan Arslan, bu sefer de çocukların cemaat ile namaz kılma kültürünün gelişip alışkanlık haline getirilmesi amacıyla farklı bir yol izledi. Öğrencilerin namaza alışmaları için dağıtılan 40 günlük namaz çizelgesinde, camiye vakit namazlarına gelmeye özen gösterip 600 puanı alan öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Resmi olarak 17 Ağustos'ta bitecek olan Kur'an kursunda; Ramazan ayından sonra ve okul zamanında da öğrencilerin öğrendikleri Kur'an-ı Kerim ve dini bilgilerini unutmamaları için camide hafta sonunda bir kaç saat derslerin devam edeceğini belirten Arslan, ?Artık Kur'an kurslarımız sadece yaz aylarına değil tüm zamanlarda olmalı, öğrencilerimiz, çocuklarımız namazlara sadece yaz aylarında değil, okuldan artan zamanlarda da gelmeli.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber