İhtiyaç sahiplerinin kumanyası evlerine teslim ediliyor

Ramazan ayı münasebetiyle ilçedeki ihtiyaç sahibi insanlara çeşitli yardımlar yapan Boyabat Belediyesi, kumanyaları, tespit edilen ailelerin evlerine teslim ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 12:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Boyabat Belediyesi, yapmış olduğu yardım hizmetlerine Ramazan ayı dolayısı ile hız verdi. Belediye tarafından tespit edilen yardıma muhtaç ailelere temel gıda ürünlerinin olduğu kumanyalar sahiplerine dağıtıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, "Halka hizmet Hakk'a hizmettir" ilkesini çalışma programlarının temel ilkesi saydıklarını ve bu doğrultuda çalışmaya devam edeceklerini söyledi. İlçede bulunan yardıma muhtaç insanlara zaman zaman çeşitli yardımlarda bulunduklarını ve bu yardımlara Ramazan dolayısı ile hız verdiklerini belirten Ermiş, "Belediye elemanlarımızca ilçemizdeki yardıma muhtaç aileler tespit edilerek, kendilerine her konuda imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ramazanda iftar ve sahur sofralarına bir nebzecikte olsa katkı sağlamayı amaçladık. Yardımlar tespiti yapılan adreslere çalışanlarımız tarafından bırakılıyor. Bu tür yardımlarımız belediyemiz imkanları dahilinde devam edecektir. Boyabat Belediyesi olarak her zaman dar gelirlinin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber