Vali Çolak: 8 yıl valilik yaptım kararı takdirle karşılıyorum

Siirt Valisi Musa Çolak, Merkez Valiliği'ne atanmasını takdirde karşıladığını söyledi. Çolak, "8 yıldır valilik yapıyorum. Dolayısıyla herşeyin olduğu gibi valiliğinde bir sonu olacaktı."şeklinde konuştu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 12:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Siirt'te faaliyet gösteren Beyza Eğitim AŞ, Siirt protokolünü iftar yemeğinde biraraya getirdi. Özel Celal Değer İlköğretim Okulu bahçesinde verilen iftar yemeğinde konuşan Beyza Eğitim AŞ Koordinatörü Paşa Kama, Vali Çolak, kişiliği ve hizmetleri ile unutulmayacağını söyledi. Kama ?Sayın Valimiz göreve geldiği günden bu yana kişiliği ve hizmetleri gönüllerimizde, ayrı bir yere sahip oldu. Alçak gönüllülüğü, halka sıcak ve içten yaklaşımının yanı sıra çalışma azmi ile kendisini hiçbir zaman unutmayacağız.? dedi.

Vali Musa Çolak, iftar yemeğinin aynı zamanda bir veda yemeği olduğunu belirterek, "Merkeze alındım. 8 yıldan beri valilik yapıyorum. Hakkımda verilen kararı takdirde karşılıyorum. İki yılı aşkın bir süreden beri birlikte çalıştık, güzel hizmetler yaptık. Vatandaşlarımızın hayat standardının yükseltilmesi yönünde güzel çalışmalar yaptık. Dolayısıyla her şeyin olduğu gibi bu hizmetlerimizin de bir sonu olacaktı . Bunu takdirle karşılıyorum. Bu normal bir tayindir. Vicdan rahatlığı içerisinde söylüyorum. Geldik, huzur içerisinde değerli Siirtlilerimiz'in yardımıyla ve desteğiyle güzel bir çalışma ortamı bulduk. Bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet götürmeye çalıştık. Devletle milleti birleştirme azmi içerisinde olduk. Hiç kimseyi dışlamadık. Herkesi kucaklamaya çalıştık." diye konuştu.

İftar yemeğine Üniversite Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları

AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş, ilçe kaymakamları, kamu kurum müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İftar yemeği sonrasında Beyza Eğitim AŞ Koordinatörü Paşa Kama, Vali Musa Çolak'a çeşitli hediyeler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber