Iğdır'da yılan tarafından 2. Kez ısırılan genç kızın kabusu

Iğdır'da, 15 yaşındaki Sibel Karaali isimli talihsiz genç kız çocuğu, ilkinde aylarca yaşam mücadelesi verdiği yılan sokması kabusu ile yeniden karşı karşıya gelmenin sıkıntısını yaşıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tuzluca ilçesine bağlı Hadımlı Köyü'nde ikamet eden Sibel Karaali isimli kız çocuğu 12 yaşında bacağından yılan sokması sonucu 3 ay komada kaldıktan ve bacağında defalarca yapılan operasyonlarının ardından ölümden kurtuldu. Talihsiz kız çocuğu, 3 yıl aradan sonra yine yılan tarafından elinden tekrar ısırılınca hayatı kabusa döndü.

Köylerindeki evlerinin bodrumda bulunan uzatma kablosunu elini uzattığında kabloya sarılı olan ve kendisinin fark etmediği yaklaşık 30 santimlik yılan tarafından ısırıldığını anlatan Sibel Karaali, hemen bağırarak ailesine haber verdiğini, babası tarafından önce Tuzluca ilçesindeki hastaneye, buradan da ambulans ile Iğdır Devlet Hastanesi'ne getirildiğini belirtti. Daha öncede yılan tarafından ısırıldığını anımsatan Karaali, ?O zamanda; evimizin önündeki bayırdan aşağı inerken yılan tarafımdan ayağımdan ısırıldım. Aylarca Erzurum'da hastanede yattım. Bacağımdan defalarca ameliyat oldum ve zor kurtuldum. Şimdi aynı sorununla karşı karşıya kalmaktan korkuyorum? dedi.

Kız çocuğun babası Zeki Karaali ise ?Şu anda çok şükür kızımın durumu iyi. Iğdır Devlet Hastanesi şimdi daha iyi ve modern hizmet veriyor. Ama kızımı aynı cins yılan tarafından ısırılmasından korkuyorum. Çünkü gecen sefer ısırması çok zor geçti. Kızımın bacağını sizinde gördüğünüz gibi zehirin yoğun yayıldığı bölge de ameliyatla parça alındı ve aylarca buraya her gün ilaç tedavisi ve pansuman yapıldı. Şimdi doktorlar hemen serum taktılar durumu iyi görülüyor. İnşallah aynı sorunla karşı karşıya kalmayız? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber