Belediye Başkanı Genç: Canik, çocukların geleceğe hazırlanacağı ideal bir yer

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede yarının büyükleri çocuklar için büyük yatırımlar yaptıklarını belirterek, "Canik çocukların yaşamak isteyeceği ve geleceğe hazırlanacağı ideal bir yerdir." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Ağustos 2012 17:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Canik Anaokulu ve Akıl Küpü Etüt Merkezi (CAKEM) öğrencileri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. CAKEM Müdürü Ahmet Emrah Gökçe ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu ziyarette miniklerle sohbet eden Başkan Osman Genç, çocukları çok sevdiğini ve önemsediğini belirterek, "Sizin için yatırım yapmak, sizlere daha iyi şartlar sunmak bizden, başarı sizden." açıklamasında bulundu.

8 YILDA 41 YENİ PARK

Canik'te çocuklara ve eğitime yönelik bir çok yatırım yapıldığını ifade eden Başkan Genç, "Çocuklarımız için ilçemizde son 8 yıl içerisinde 41 yeni park yaptık. Çünkü çocuklarımızın gelişiminde sağlıklı alanlarda oyun oynamalarının büyük önemi olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle onlara güvenli oyun alanları yaptık. Artık her mahallemizde yaptığımız parklarımız cıvıl cıvıl" diye konuştu.

Çocukları geleceğe daha iyi hazırlamak için eğitim yuvası sayısını ve kalitesini artırdıklarını da vurgulayan Başkan Genç, "İlçemizde 7 olan okul sayısını 21'e yükselttik. Okullarımızın fiziki ihtiyaçlarının yanında teknolojik ihtiyaçlarını da gideriyoruz. İlçemize bir üniversite ve marka olan bir kolej kazandırdık. Canik artık anaokulundan üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde söz sahibi olan bir ilçe. Kültür ve spor merkezlerimiz çocuklarımızın hizmetinde" şeklinde konuştu.

"GELECEĞE İYİ HAZIRLANIN"

Çocuklardan başarı sözü alan Başkan Genç şunları söyledi: "Yarının büyükleri sizlersiniz. Onun için kendinizi iyi hazırlamalısınız. Bizler sizlere daha iyi imkanlar sunmak için çalışıyoruz. Sizin için yatırımın yapmak bizden, başarı sizden. Canik çocukların yaşamak isteyeceği ve geleceğe hazırlanacağı bir yer. Bizim tek isteğimiz başarılı insanlar olmanız. Yüzlerinizdeki gülücükler bizlere yetiyor ve yorgunluklarımızı unutturuyor."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber