Vali Kızılcık'tan TOBB ETÜ'ye destek

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ)'nin Trabzon'a açmayı planladığı Sağlık Bilimleri Fakültesi için çalışmalara destek olmaya hazır olduğunu ifade etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 16:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Kızılcık, TOBB ETÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Adem Şahin, TOBB ETÜ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu diğer yetkililer, Vali Kızılcık'a çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Eğitime büyük önem verdiklerini ve bu konuda çalışmalar yaptıklarını kaydeden Kızılcık, Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin kurulması için yapılan çalışmalara destek olmaya hazır olduğunu ifade etti. Vali Kızılcık, TOBB ETÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Birimleri Yerleşkesinin Trabzon'a kazandırılmasında emeği geçenlere de teşekkür etti.

TOBB ETÜ Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Adem Şahin de Sağlık Bilimleri Fakültesi Birimleri Yerleşkesi'nin bölgedeki sağlık sektörünün ihtiyaçları karşılayacağına inandığını dile getirdi. Şahin, fakültenin aynı zamanda, ülke sağlık sektöründeki gelişimine da katkı sağlayacağını belitti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber