Başkan Çetin'den sünnet olan çocuklara bisiklet

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, sünnet olan 300 çocuğu evlerinde ziyaret ederek, çocuklara bisiklet hediye ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ağustos 2012 16:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü olan Tebessüm Çarşısı her yıl gıda yardımından kıyafete, mobilyadan beyaz eşyaya birçok yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Ramazan ayı boyunca Pursaklar sınırları içerisinde sünnet olan 300 çocuğu ziyaret eden Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Tebessüm Çarşısı'ndan sünnet olan çocuklara çeşitli hediye götürüyor. Ziyareti esnasında gittiği her evdeki çocukların yaşlarına ve cinsiyetlerine göre hediyeler götüren Başkan Çetin, apartman sakinlerinin de taleplerini dinliyor. Bu kapsamda yapılan ziyaretlerde çocuklara götürülen hediyelerin dışında; mobilya, beyaz eşya, tekerlekli sandalye, gıda, kıyafet ihtiyacı olanların tespitini yapılarak kendilerine bunlar sağlanıyor.

Ziyaretlerini değerlendiren Belediye Başkanı Selçuk Çetin, hemşehrilerini kendisine gösterdikleri ilgi karşısında çok etkilendiğini belirterek, ?Hemşehrilerimin kapısını çaldığımızda bizleri bağırlarına basıyorlar. Onlarla bir araya gelmek, dertleşmek, hemşehrilerimin ihtiyaçlarını karşılamak ve en önemlisi de çoluk çocuk, genç ihtiyar demeden herkesi tebessüm ettirmek bizim için en güzel hizmettir.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber