Çöpünüz altın olacak kampanyası marka oldu

İlkadım Belediyesi "Çöpünüz Altın Olacak? kampanyasında yapılan çekiliş sonucunda altınlar sahiplerini buldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ağustos 2012 08:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halka geri dönüşüm maddelerini ayrıştırma noktasında alışkanlık kazandırmak amacıyla Çöpünüz Altın Olacak kampanyası ile her ay yapılan kura çekimiyle çeyrek altın dağıtan İlkadım Belediyesi, haziran ayında altın kazanan 21 talihliye Acem Tekkesi'nde düzenlenen törenle altınları teslim edildi.

Gösterdiği hassasiyet ve geri dönüşüm atıklarının kaynakta toplanmasına katkı sağlayan kurum Zafer Vergi Dairesi Müdürlüğü oldu. Kurum adına teslim törenine katılan Müdür Yardımcısı Celalettin Erdoğan teşekkür belgesini ve altınını İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Burhan Taş'tan teslim aldı. İşyerinin önünü temiz tutan örnek vatandaş İbrahim Akman ve Ferdi Şeker'e ödülünü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kaya takdim ederken, evinin önünü temiz tutan Nuray Gökmen, Kezban Gül ise altını Başkan Yardımcısı Cemal Kulein'den aldı.

Samsun halkının kampanyaya katılımının giderek arttığını belirten Başkan Yardımcısı Burhan Taş, "On sekizincisi gerçekleşen Çöpünüz Altın Olacak kampanyasıyla birlikte halkımız ambalaj atıklarının geri dönüşüme kazandırılmasında büyük oranda gelişim kaydetti. Vatandaşın bilinçlendiği projeye katılım her gün gitgide artıyor? dedi.

İlkadım Belediyesi daire müdürleri ve katılımcıların yer aldığı çekilişte toplamda 45 talihlinin belli olduğu Çöpünüz Altın Olacak kampanyası temmuz ayının altın numaraları da belli oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber