Kazan Belediyesi'nin kalite belgesi yenilendi

Ankara Kazan Belediyesi 2008 yılında aldığı ISO 9001: 2008 kalite belgesine ilişkin yapılan denetimlerden geçerek belgesini yeniledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2012 11:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belgelendirme kuruluşu Türk Loydu Vakfı denetçileri tarafından Kazan Belediyesi'nin çeşitli birimlerinde yapılan denetlemelerde, belediyenin ISO 9001:2008 standartlarına uygun Toplam Kalite Yönetim anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüğünü tespit etti.

Kazan'ın gerek belediyecilik gerekse kalite çalışmaları ile yerel yönetimlerde örnek bir belediye olduğunu belirten Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ?2007 Şubat ayından beri toplam kalite yönetimi konusunda sürdürdüğümüz çalışmalarımız neticesinde 2008 yılında belgemizi almış ve bayrağımızı da asmıştık. Kalite yolculuğumuzda; hedeflerimizi belirledik ve bu hedeflere yönelik birimlerimizin alt hedeflerini hazırladık. Bu sayede etkin ve verimli hizmet etme olanağımız daha da arttı. Sevgili Kazanlıların dilek, istek ve şikayetlerine özel önem vererek, müşteri odaklı hizmetimizi daha da güçlendirdik. Kaliteli hizmet sunmak için verilen sürekli eğitimlerle çalışanlarımızın kalite bilincini en üst seviyeye çıkararak personel gelişimini sağladık. Bu hizmetlerin sürekliliğini de kendi içimizde yaptığımız denetlemelerle kontrol ediyoruz. Elbette bunları daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için yapıyoruz. Çünkü halkımız hizmetin en iyisine ve en kalitelisine layık.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber