Pilotların cenazeleri Adli Tıp Kurumuna getirildi

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesi açıklarında düşen uçakta hayatını kaybeden pilotların cenazeleri Adli Tıp Kurumuna getirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 01:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükçekmece'deki Hezarfen Havaalanı'ndan kalktıktan sonra Marmara Ereğlisi açıklarında düşen uçakta hayatlarını kaybeden öğretmen pilot Hikmet Aral ile öğrenci pilot Lisa Şener'in cenazeleri Bahçelievler Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumuna getirildi. Kazada yaşamını yitiren pilotlardan Hikmet Aral'ın öğrencisi olduğunu söyleyen Fikret Yeşilçay, ?Hikmet hocam bu ülkede yetişen en iyi pilotlardan bir tanesiydi. Son derece tecrübeli, ne yaptığını bilen bizleri, benim gibileri yetiştiren çok iyi bir insandı. Acımız çok büyük bu ifade etmek mümkün değil tabi. İlk duyduğumuzda baya bir şok olduk. İlk haberi aldığımda ben denizdeydim, bana bir arkadaşım haber verdi. Hikmet hocanın uçağı düşmüş dedi. O an zaten dondum kaldım. Bu kadar tecrübeli bir insanın, çok sevdiğim bir insanın uçağının düşmüş olması haberi insanı şoka sokuyor zaten. Yapılacak bir şey yok ama hepimiz seferber olduk Hazarfen Havaalanı'nda toplandık. Öğrencileri olarak koştuk elimizden gelen bir şey olur mu diye acı haberi daha sonra aldık. Üzgünüz keşke böyle bir şey olmasaydı? dedi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden pilotlardan Hikmet Aral'ın, Mustafa Sandal'ın uçuş eğitimi aldığı okulda öğretmenlik yaptığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber