Başkan Kazım Özgan doğup büyüdüğü mahallede iftar verdi

Kozan Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve her hafta bir mahallede gerçekleştirdiği iftar programlarının 9.'su Tavşantepe Mahallesi'nde yapıldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yemeğe Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili de katıldı.

İftar programında konuşan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; ?Bugün benim doğup büyüdüğüm mahallemde komşularım ile birlikte iftar açmak bana ayrı yeten bir mutluluk verdi. Katılan herkesten Allah razı olsun. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarımızın 9.sunu gerçekleştiriyoruz. Bugün aramızda İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Ahmet Emre Bilgili'de bulunuyor.? dedi.

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili ise, ?Bugün bu kalabalığı görünce gerçekten şaşırdım. Kozan Belediyemiz gerçekten güzel hizmetlere imza atıyor. Özellikle bu mübarek günlerde siz değerli halkımızı bir araya getirmesi ayrı bir olay. Hepinizin ramazan ayını kutluyor oruçlarınızın kabul olmasını diliyorum? şeklinde konuştu.

Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Yusuf Arı; ?Kozan Belediyemizin gerçekleştirmiş olduğu iftar programına katılan bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Mahallemize hizmetleri ve bu tarzda gerçekleştirdiği etkinliklerden dolayı Sayın Başkanımıza da ayrı yeten kutluyorum? diye konuştu.

İftar sonrası Başkan Özgan ve beraberindekiler annesinin evini ziyaret ederek elini öptü.

Programa Aslanpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Yavuz'da eşlik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber