Marketçiyi kurşunlayan restoran sahibi tutuklandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde çıkan silahlı kavgada tartıştığı market işletmecisini başından ve sırtından silahla ağır yaralayan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 13:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Alanya'nın Saray Mahallesi'nde bulunan bir Kuran kursunun önünde meydana gelen olayda, daha önce aralarında husumet bulunan F.G.tartıştığı ve restoran işletmecisi A.Ö. karşı karşıya geldi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu A.Ö, F.G.'e üzerinde bulunan silahla 6 el ateş etti. Başına ve sırtına isabet eden 2 kurşunla kanlar içinde yere yığılan G., ağır yaralanırken, zanlı ise olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekibi tarafından çağırılan ambulansa alınan F.G., Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan F.G. yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken, A.Ö ise olaydan 5 saat sonra polisin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorgusu tamamlanan A.Ö. çıkarıldığı mahkemece 'silahla adam yaralamak ve adam öldürmeye teşebbüs' suçlarından tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber