Ankara platformları, Başkent'in gizli kahramanlarını ortaya çıkaracak

Ankara'da faaliyet gösteren 43 platform, Ankara'nın gizli kahramanlarını ortaya çıkarmak için çalışma başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 15:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Platform yöneticileri iftarda bir araya gelerek, Ankara'nın sorunlarını tartışıp çözüm yolları üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Çalışmaların daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir komite oluşturulmasına karar verildi.

Sivil toplum örgütlerinin, bölgelerin kalkınmasında, grupların sorunlarının çözümünde önemli işlevler üstlendiğini belirten Platformların Koordinatörü Ali İlkbahar, ?Sivil toplum örgütleri her geçen gün daha da ön plana çıkmaktadır. Ankara için, Ankaralılar için mücadele eden platformlarımız da toplumsal çalışmalara hız vermesi gerekmektedir. Enerjimizi en üst seviyeye çıkararak üstlendiğimiz görevin bilinci ile hareket etme mecburiyetimiz bulunmaktadır. Ankara'ya hizmet etmiş, Ankara'ya hizmet etmeye devam etmekte olan gizli kahramanları ortaya çıkarmamız gerekmektedir. İsimsiz kahraman olan bu model şahsiyetlerin yaptıklarını gün yüzüne çıkararak daha geniş kitlelere ulaştırmamız gerekmektedir.? dedi.

Şehirlerin büyümesiyle, ekonomik krizlerin derinleşmesiyle insanların birbirine olan ihtiyaçlarının daha fazla arttığını söyleyen İlkbahar, ?Ankara'da faaliyet gösteren platformlar olarak insanlarımıza hizmet etmek zorundayız. Ankara'nın kimliğini ortaya çıkarmamız gerekmektedir. Karış karış, mahalle mahalle, ev ev insanlarımızın sorunlarını tespit etmemiz, anketler yapmamız ve çalışmalarımızı artırmamız gerekmektedir.? şeklinde konuştu.

Ankara platformları olarak Anayasa çalışmalarına destek verdiklerini belirten Ali İlkbahar, işsizliği önlemeye, fakirliği ortadan kaldırmaya ve toplumsal gelişime yönelik tüm çalışmaların arkasında olduklarını, üzerlerine düşen görevleri de yerine getirmeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber