Ardahan'dan Myanmar-Arakan'a 33 bin lira yardım

Ardahan Müftülüğü, Myanmar-Arakan'daki Müslümanlara 33 bin 404 lira yardım gönderdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Myanmer-Arakan'daki Müslümanların acısını yüreklerinde hissettiklerini ifade eden İl Müftüsü Galip Akın, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülkede başlatılan yardım kampanyasına katıldıklarını hatırlattı.

Ardahan İl Müftülüğü'nce merkez ve ilçelerden Myanmar-Arakan bölgesi için 33 bin 404 TL yardım toplandığını belirten Müftü akın, "Myanmar-Arakan'daki Müslümanların acılarını yüreğimizde yaşıyoruz. Felaketzedeler için ilimizden bugüne kadar topladığımız yardımları göndererek bir teselli bulduk. Bu mazlum kardeşlerimizin hürriyetlerine kavuşmaları için maddi yardım ve dualarımıza devam edelim." dedi.

Kadir Gecesi ile ilgili bir mesaj da yayımlayan Müftü Akın, şunları söyledi: ?Ülkede kardeşlik ve beraberliği dinamitleyen terör belasının bitmesi, başta Suriye olmak üzere, devam etmekte olan katliamların sona ermesi için Kadir Gecesi dua edelim. Mısır, Filistin, Irak ve İran'da huzurun hâkim olması çevremizdeki sıkıntı, acı ve gözyaşlarının dinmesi, savaşların sona ermesi için Kadir Gecesi'nde de dua edelim."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber