Ağrı Valisi Tekinarslan görevine başladı

Son valiler kararnamesi ile Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı'ndan Ağrı Valiliği'ne atanan Mehmet Tekinarslan, görevine başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Makamına geçen Vali Tekinarslan, Ağrı'ya atanmaktan mutluluk ve onur duyduğunu söyledi. 'Bu görev bizim için büyük bir şeref. Bu güvene layık olmak için var gücümüzle çalışmaya gayret göstereceğiz' diyen Tekinarslan, "Benden önce burada görev yapmış valimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Ağrı'ya da yaptığı hizmetlerden ötürü sizlerin vesilesiyle teşekkür ediyorum. Ağrı Valiliği benim için başlı başına mutluluk verici bir hadise oldu. Hep birlikte bütün Ağrılılarla birlikte, kentteki bütün yöneticilerle birlikte merkezinde insan olan, adalet ve vicdan esaslı bir yönetim anlayışı sergilemeye gayret edeceğiz. Muvaffak olursak, vatandaşımızın sevgisine, saygısına mazhar olacağız. İnşallah muvaffak olacağımıza da inanıyoruz.'' dedi.

Dün iftar öncesi kentin bazı cadde ve sokaklarını gezme fırsatı bulduğunu hatırlatan Tekinarslan, "Vatandaşlarımızla görüşme, konuşma fırsatı bulduk. Burada şunu gördüm. Yapılmış olan çok şey var. Yapılması gereken de çok işler var. Yapanlara teşekkür ediyoruz. Yapılmakta olan hizmetlerin daima yanında ve destekçisi olacağız. Yapılması gerekenlerin de öncüsü olmaya

çalışacağız. El birliğiyle Ağrı'yı daha güzel yerlere, daha yüksek standartlara taşıyacağız. Huzurun, sevginin, kardeşliğin ve dayanışmanın hakim olduğu bir ortamda, Ağrı'da inşallah çok daha güzel bir ortam geçireceğiz.'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber