Mersin'de bayram için ek tedbirler alındı

Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, halkın Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde kutlaması için ek tedbirler alındığını belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öksüz yaptığı açıklamada, bayram dolayısıyla alışveriş merkezleri, otogar ve tren garında yoğunluk olacağından meydana gelebilecek kapkaç, hırsızlık, yankesicilik gibi suçların önlenmesi için sivil, resmi motorize ve yaya devriye sayıları arttırıldığını ifade etti.

Bayram süresince mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşların mağdur olmamaları için mezarlıklar ve çevresinde de sivil ve resmi devriyeler görevlendirildiğini anlatan Öksüz, ?Ziyarete araçları ile gelen vatandaşlarımızın araç içerisinde hedef olabilecek kıymetli eşya ve evrak bulundurmamaları, bu tür suçların önlenmesine katkı sağlayacaktır. Ayrıca camilerimizde bayram namazı sebebiyle tedbirler aldırılacaktır.? diye konuştu.

Şehir içi ve şehirlerarası sorumlu oldukları güzergâhlarda trafik kazalarının önlenebilmesi için denetimleri arttırdıklarını belirten Öksüz şöyle devam etti: ?Şehirlerarası yolcu ve yük taşıyan araçlar üzerinde kontrollerimiz sürdürülecek, şartları ve belgeleri uygun olmayan araçların şehirlerarası yollara çıkmasına izin verilmeyecektir.?

Öksüz açıklamasının sonunda ise vatandaşların bayramını kutladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber