Yozgat Valisi Şentürk, ilçelerde veda ziyaretlerini sürdürüyor

Son çıkan valiler kararnamesi ile merkez valiliğine alınan Yozgat Valisi Necati Şentürk, ilçelerde veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Boğazlıyan ilçesini ziyaret eden Vali Şentürk, burada ilçe protokolü tarafından karşılandı. Şentürk, Boğazlıyan'ın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Şentürk, görev yaptığı süre içerisinde birlik, beraberlik, huzur ve güven içerisinde çalıştıklarını belirtti. Vali Şentürk, kamu kurum ve kuruluşlardan vatandaşlara kadar çok güzel ilişkiler kurulduğunu, hep birlikte güzel hizmetlere imza atıldığını belirtti.

Türkiye'de basının dürüst ve ilkeli olması gerektiğini ifade eden Vali Şentürk, "Basının, dürüst ve ilkeli olması lazım. Türkiye'de böyle mi? Değil. Boğazlıyan basını, benim hep yanımda oldu. Hep dürüst, hep ilkeli, hep tarafsız ve doğruları yazan bir basın oldu. Bu bakımdan Boğazlıyan basınına da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Onlar da benim en büyük yardımcılarım oldular. Eğer ki Boğazlıyan'a bir hizmet yapıldıysa ki yapıldı. Bunu hep birlikte yaptık. Basınla, siyasetçi ile muhtarla, belediye başkanı ile ayrı gayrı olmadan hep beraber yaptık. Kalsaydık çok daha büyük hizmetlerimiz olacaktı ama buraya kadarmış. Benim Boğazlıyan'a ilgim bitmemiştir. Gönül bağım devam ediyor. Bu, şeklen bir ayrılıktır. Ruhen bir ayrılık değil. Hep sizinle beraberim. Helallik istiyorum. Bütün Boğazlıyan halkına ben de hakkımı helal ediyorum." diye konuştu. Vali Şentürk, veda ziyaretinde vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber