Nemalar Eylül'de ödenecek

Haber Giriş : 17 Ağustos 2005 06:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Nema için toplu başvurular başladı

Eylül ayında yapılması öngörülen 7'nci taksit nema ödemeleri için kurum ve işyeri toplu başvuruları Ziraat Bankası'na yapılmaya başlandı. Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada, ödemeler ile ilgili toplu başvuruların önceki günden itibaren Ziraat Bankası şubelerine kabul edildiği bildirildi. Tasarrufa teşvik işyeri sicil numarası olan özel kuruluşlar ile kamu kurum ve kuruluşları personelleri, ödemelerini işyerleri aracılığıyla alabilecekler.

Milliyet

Nemada 7. taksit başvuruları başladı

Ziraat Bankası, eylül ayında yapılması beklenen Tasarrufu Teşvik Hesabı 7. taksit nema ödemeleri için toplu başvuruları kabul etmeye başladı.

Ödemeler için kesin tarih Hazine Müsteşarlığı tarafından belirlenecek. Önceki taksit ödemelerinde olduğu gibi, kurum ve işyeri aracılığıyla talepte bulunan hak sahiplerine ödemeler, başlamasını takiben en geç 3 gün içinde yapılacak. Şahsi olarak başvuruda bulunanlar ise, teşvik fonu numaralarına göre belirlenen günde nemalarını alabilecek. Kurum ve işyeri yetkililerine nema taksiti ödemelerinin yapılabilmesi için, ?son bir ay içinde verilmiş kamu kurum ve kuruluşları için resmi görevlendirme/yetki yazısı, diğer kuruluşlar için noter tasdikli yetki belgesi ve imza sirküleri? aranacak.

Zaman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber