Teknik Elemanlar iftarda bir araya geldi

Sakarya Teknik Elemanlar Derneği (NİZAMDER), iftar programında, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi öğretim görevlileri ile teknik elemanları buluşturdu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 10:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan yeni dernek binasında gerçekleştirilen iftara; TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, SAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Etem Köklükaya, SAÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemalettin Yılmaz ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan NİZAMDER Başkanı Yusuf Demir, Sakarya'da teknik eleman konusunda potansiyel olduğunu belirterek, bu potansiyelin değerlendirilmesine yönelik çalışmalar yapacaklarını söyledi. Demir, ?Teknik elemanların insan hayatında önemli bir alanı teşkil ediyor. Bilim camiası, hocaların bizlere rehber ve çalışmalarımızda destek olmalarını arzu ediyoruz.? dedi.

SAÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kemalettin Yılmaz da davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Böyle önemli bir sivil toplum örgütünün yapacağı çalışmalarda üzerime ve bölüme ne düşüyorsa yapmaya hazırız.? diye konuştu.

TBMM İnsan Hakları Komisyon Başkanı AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise Türkiye'nin her geçen gün bütün alanlarda iyi bir seviyeye doğru gittiğini, bu seviyenin korunmasının, insan odaklı üretim ve imar etmekten geçtiğini vurguladı. Üstün, ?Teknik elemanlarımızı, her branştan mühendis, teknikeri bir araya getiren bu sivil toplum örgütünün iyi değerlendirilmesi gerekiyor.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber