Pazarcık Genç İş Adamları Derneği'nden iftar

Kaymakam Mustafa Sarıkaya, Pazarcık Genç İş Adamları Derneği (PAGİAD)'nin, kurulduğu günden bu yana sosyal iletişim alanında, kurumlar arasında dayanışmayı sağladığını belirterek, "Ramazan ayı münasebetiyle, bizleri bir araya getirdiği için kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 11:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

PAGİAD, düzenlediği iftar programında toplumun her kesimini biraraya getirdi. Cevizaltı Düğün Salonu'ndaki iftar yemeğine Kaymakam Mustafa Sarıkaya, Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, Emniyet Müdürü Murat Gözübenli, Evri Belediye Başkanı İbrahim Özsan, Büyüknacar Belediye Başkanı Mirze Kazlı, Yumaklıcerit Belediye Başkanı Murat Ceyhan, CHP İlçe Başkanı Ali Sakalıkaba, Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Şahin, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar yemeğinde bir araya gelen Pazarcık halkına teşekkür eden PAGİAD Başkanı Mehmet Yılkıcı, herhangi bir menfaat gözetmeden Allah rızası için bir araya gelip iftar sofrasını paylaştıklarından dolayı katılanlara teşekkür etti. Kuruldukları günden bugüne kadar geçen sürede Pazarcık'ın gelişmesi için dernek olarak çalıştıklarını ifade eden Yılkıcı, "Hep beraber Pazarcık'ta yaşıyoruz. Pazarcıklı demek birlik, samimiyet ifade eder. Bizleri kırmayıp yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

İftar yemeğine katılan herkese teşekkür eden Kaymakam Mustafa Sarıkaya ise derneğin, kuruluşundan beri ilçede lokomotif bir dernek hayal ettiğini, yapılan her olumlu iş adına devlet olarak dernek yönetiminin yanında olacaklarını belirtti. Sarıkaya, şöyle dedi:

"PAGİAD, kurulduğu günden bu yana sosyal ve iletişim alanında hem de kurumlar arasında dayanışmayı sağlamıştır. Ramazan ayı münasebetiyle bizleri bir araya getirdiği için kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle ailelerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Ramazanınızın ve bayramınızın hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca, bizleri bir araya getiren PAGİAD yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." Program, misafirlere yapılan çay ikramının ardından sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber