İş adamı İşcan'dan Erzurum eğitimine dev yatırım

İş adamı Nejmettin İşcan tarafından Özel Aziziye Koleji için yaptırılacak lisenin temeli törenle atıldı. 6 katlı, 22 derslikli okul binasının önümüzdeki eğitim dönemine yetiştirileceği bildirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İşcanlar Şirketler Grubu, Palandöken ilçesi Yıldızkent Osman Gazi Mahallesi'nde 6 bin 800 mektrekare alan üzerine lise binası yaptırıyor. Temel atma törenine İşcanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nejmettin İşcan ve çok sayıda davetli katıldı. Törenden önce kurban kesilip dua edildi.

İşcanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nejmettin İşcan, okul yaptırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak okul binasının 6 katlı ve 22 derslikli olacağını dile getiren İşcan, "Şehrimize bir okul yaptırmanın sevincini yaşıyoruz. İnşallah bu okullardan mezun olan öğrencilerimiz devlete, millete faydalı bireyler olur. Çünkü geleceği eğitimli olmayan toplumların akıbeti meçhuldür." dedi. Okul binasında 4 özel laboratuvar bulunacağını hatırlatan Nejmettin İşcan, 600 öğrencinin söz konusu okulda eğitim göreceğini sözlerine ekledi.

Aziziye Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kemal Küçükkaya, mevcut okul binasına ek olarak hayırsever iş adamı Nejmettin İşcan'ın yaptıracağı Anadolu ve Fen Lisesi'nin Erzurum'a ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Anadolu ve Fen lisesi öğrencilerinin bağımsız bir binada sosyal donatılarla desteklenmiş ortamda eğitim göreceini söyleyen Küçükkaya, "Değerli iş adamı Sayın Nejmettin İşcan'a bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyorum. Elde ettiği uluslar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber