Mamak'ta temizlik ekipleri bayram mesaisine erken başladı

Ankara'da Mamak Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, ilçeyi yaklaşan Ramazan Bayramı'na hazırlıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rutin olarak yapılan temizlik çalışmalarını sıklaştıran ekipler, Ramazan Bayramı'nda da yoğun bir şekilde mesai yapacak.

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi çalışmalarına hız veren Mamak Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, bayram mesaisine erkenden başladı. Temizlik işleri ekipleri rutin çalışmalara ek olarak daha fazla ekiple Mamak'ı bayrama hazırlıyor. Sıcak giden yaz günlerinde Mamak içerisinde çöp konteynerlerinde günlük yıkama ve dezenfekte işlemlerini tekrarlayan ekipler, iftar çadırlarının kurulduğu, iftar programlarının yapıldığı alanlarda da çalışmaya devam ediyor. Altı adet büyük süpürge aracıyla Mamak'ın her mahallesinde temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, yürüttükleri rutin çalışmaları da hızlandırarak, ilçe genelinde bayram temizliği için tüm ekipleri seferber etti.

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde belediyenin bütün birimleriyle üzerine düşen her türlü sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdiğini anlatan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ?Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en güzel şekilde geçirmesi için belediye olarak üzerimize düşen görevleri en güzel şekilde yerine getiriyoruz. Mamaklıların yaşam kalitesini sürekli artıran hizmetlerimiz yaklaşan bayram öncesinde daha da önem kazanıyor. İşte bizde bu noktada daha duyarlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bu bayramda Mamak'ta bulunan her vatandaşımız huzurlu bir bayram geçirecek.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber