Kütahya Valisi Çiftçi, LYS şampiyonlarını kabul etti

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, LYS Kütahya şampiyonlarını makamında kabul etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ağustos 2012 19:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

LYS sınavı sonuçlarına göre Tavşanlı Yavuz Selim Koleji öğrencilerinden Y-MF puanında Kütahya 1.si ve Türkiye 166.sı olan Esra Zeybek, Y-TM puanında Kütahya 1.si ve Türkiye 435.si olan İhsan Alp ile Y-MF puanında Kütahya 2.si ve Türkiye 399.su olan Kübra Ataman'ı makamında kabul eden Vali Kenan Çiftçi öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

Ziyarette Esra Zeybek ve Kübra Atamanın tıp fakültesini tercih ettiğini öğrenince tebrik eden Çiftçi, öğrencileri evlerinde ziyaret etmek, aileleriyle tanışmak ve tıp ile ilgili hedeflerini daha detaylı öğrenmek istediğini söyledi.

İhsan Alp'i de ekonomi tercihinden dolayı ayrıca tebrik eden Çiftçi bu tercihin kendisini heyecanlandırdığını söyledi.

Özel Yavuz Selim Koleji Müdürü Âdem Kütükçü, alınan başarının tesadüf olmadığını, sistemli bir ekip çalışmasının ürünü olduğunu kaydetti. İlgisinden ve eğitime vermiş olduğu destekten dolayı Kütahya Valisi Çiftçi'ye teşekkür eden Kütükçü, alınan başarılarda emeği geçen öğretmenlerini kutladı.

Alınan başarıdan memnuniyetini dile getiren Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Yavuz selim Koleji idareci ve öğretmenlerini tebrik ederek başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber