Mamaklılar Sakal-ı Şerif'i görebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu

Kuran-ı Kerim'in nazil olmaya başladığı Kadir Gecesi, Mamak Belediyesi ve Mamak Müftülüğü'nün katkılarıyla pazaryerinde kurulan Ramazan etkinlik alanında özel bir programla kutlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 14:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kur'an- Kerim tilaveti, semazen gösterileri, ilahilerin yanı sıra programda Hz. Muhammed (sav)'in Sakal-ı Şerif'i de gelen misafirler için ziyarete sunuldu. Mamaklılar, Sakalı Şerifi görmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yaptığı açıklamada, vatandaşların manevi duygularına tercüman olabilmek amacıyla geleneksel hale getirilen kandil programlarını her yıl olduğu gibi bu yıl da özel programlarla sürdürdüklerini belirtti.

Başkan Akgül, Kadir Gecesi bereketinin, tüm insanlığa barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Akgül şöyle konuştu: ?Kadir Gecesi'ni idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mübarek Ramazanı özel kılan mübarek Kadir Gecesi'dir. Bu Ramazan ayında da daha önceki Ramazanlarda olduğu gibi hep birlikte kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneği sergilendi. Ramazan-ı şereflendiren bu özel gecenin ardından bayrama da hep birlikte erişebilmeyi diliyorum.? dedi.

Mamak Müftüsü Muharrem Genç de vatandaşların Kadir Gecesi'ni tebrik ederek, ?Kuran'ın nazil olduğu bugün, Kur'an ayetlerini hayatımızın her safhasında yaşamayı Allah nasip etsin. Kadir Gecemizin güzelliklerini her güne yaymalıyız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber