Ölen gencin yakınları, Suriye'den yaralı getiren ambulansa saldırdı

Kilis'te motosikletle kaza yaparak hayatını kaybeden gencin yakınları, ambulansın geç geldiğini iddia ederek, Suriye'den yaralı getiren ambulansa saldırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ağustos 2012 22:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Nebi Canaslan (22), motosikleti ile Devlet Hastanesi'ne yakın bir mesafede bulunan Bölge Trafik Bölge Müdürlüğü yakınlarında, plakası belirlenemeyen bir otomobile çarpışması sonucu yaralandı. Ambulansla Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Nebi Canaslan'nın yakınları ise, ambulansın geç geldiğini iddia ederek, doktorların yaralı Suriyeliler ile ilgilenmesi nedeniyle Nebi Canaslan'nın hayatını kaybettiğini öne sürdü. Hastane önünde gerginlik çıkması üzerine hastaneye Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nden polis gönderildi. Kilisli vatandaşların Suriyeliler ile gerginlik yaşamaması için polis, hastane önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Bu esnada Suriye plakalı ambulans ile yaralı gelmesi üzerine Nebi Canaslan'nın yakınları, ambulansa ve Suriyelilere saldırmak istedi. Polis, vatandaşları güçlükle sakinleştirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber