Kepez, 'Güvenli Toplum Ağı'nın merkezi oldu

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) ve Kepez Kaymakamlığı işbirliği ile yürütülen çalışmalar neticesinde geçtiğimiz yıl 'Güvenli Toplum Ağı'na üye olan Kepez Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 12:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kepez Kent Konseyi koordinatörlüğünde yürütülen ve Türkiye'de ilk Kepez Belediyesi'nin üyesi olduğu 'Güvenli Toplum Ağı' ile ilgi çalışmalar devam ediyor. 'Güvenli Toplum Ağı'nı Antalya geneline yaymak amacıyla, projenin koordinatörlüğünü yürüten Kepez Kent Konseyi'nin ev sahipliğinde Kepez Belediyesi Encümen Salonu'nda, Kepez Belediyesi, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kepez Kaymakamlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk ve Gençlik Merkezi, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu Belediyesi, Döşemealtı Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi, Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı bir toplantı yapıldı.

Türkiye'de bir ilke imza atan Kepez Belediyesi'nin proje kapsamında alınan kararlara harfiyen uyduğunu belirten Kepez Kent Konseyi Başkanı Bekir Bülent Özsoy, bu netice sonunda ilçede güvenlikle ilgili sorunların da en alt seviyelere çekildiğini söyledi. Özsoy, projeyi Antalya geneline yaymak için diğer ilçe belediye ve emniyet birimleriyle koordineli şekilde çalışılmasının da şart olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber