Osmaniye Emniyeti, bayram öncesi tedbirleri artırıyor

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nün, Ramazan Bayramı öncesi ve bayram süresince vatandaşların huzur ve güvenliği için gerekli tedbirleri aldığı bildirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 14:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren yaptığı yazılı açıklamada, "Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ve sonrasında, vatandaşlarımızın rahat güvenli bir ortamda alış-veriş yapmaları, ulaşım, ziyaret, kabul ve dini vecibelerini huzur içerisinde yerine getirmeleri için Osmaniye Emniyet Müdürlüğü olarak gerekli güvenlik tedbirleri almıştır." dedi.

Ceren, halkın can ve mal güvenliğini en üst düzeyde tesis edebilmek amacıyla, bayram öncesi ve süresince yoğun olarak bulunulan alışveriş merkezi, otogar, gar, mezarlıklar, umuma açık yerler ile çarşı merkezi, bulvar ve caddelerde yankesicilik, kapkaç, dolandırıcılık ile meydana gelmesi muhtemel olaylara karşı yaya ve motorize ekiplere resmi ve sivil kıyafetli personel takviyesi yapılarak daha duyarlı olmalarının sağlandığını anlattı. "Ramazan Bayramı nedeniyle trafik yoğunluğunun yaşanması beklenilen, otogar, gar, çarşı merkezi ve alış veriş merkezi civarında trafiğin rahat ve sorunsuz olarak akışını sağlamak amacıyla, görevli ekip ve personel sayısı arttırılmış. şehir içi ve şehirlerarası sorumlu olduğumuz güzergâhlarda trafik kazalarının önlenebilmesi için denetimler arttırılarak, şartları ve belgeleri uygun olmayan araçların şehirlerarası yollara çıkmalarına izin verilmeyecektir. Meydana gelebilecek olayların önlenmesi amacıyla vatandaşlarımızın ihbar, şikâyet ve yardım taleplerini, 155 Polis İmdat hattını aramaları veya www.osmaniye.pol.tr Internet adresimize bildirebilirler. Bu vesileyle, tüm Osmaniyeli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir." diye konuştu.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber