Savcının evini soyan hırsızlar yakalandı

İstanbul'da bir cumhuriyet savcısının evi de dahil olmak üzere 17 ayrı evden hırsızlık yapan 6 kişi yakalandı.Balıkesir'de bir polis memurunun kaybettiği tabanca da hırsızlık liderinin evinden çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, Anadolu yakasında Pendik, Kartal, Maltepe ve civarlarındaki ilçelerde bulunan 17 evde yaşanan hırsızlık olayları üzerine polis harekete geçti.

Yapılan araştırmada liderliğini O.Ç.'nin (41) yaptığı çetenin, kapıların göbek kilidini kırarak içeri girdikleri ve buralardan çeşitli ziynet eşyalarını çaldıkları belirlendi. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, sahur vakti zanlıların Maltepe Aydınevler Mahallesi'nde bulunan evine baskın düzenledi. Yapılan baskında 6 soyguncu yakalandı.

Evde yapılan aramalarda ise bir doktora ait laptop, İstanbul'da görev yapan ve Kartal'da oturan bir Cumhuriyet savcısına ait kol saati ve Balıkesir'de görev yapan bir polis memurunun kaybettiği tabanca ile çok sayıda suç aleti bulundu.

Cumhuriyet savcısı çalınan saati emniyette yaptığı teşhis sonucu kendisine ait olduğunu öğrenirken, Balıkesir'de görev yapan polis memurunun ise aynı ilde gittiği misafirlikte kaybettiği tabancanın eve giren hırsızlar tarafından alındığı öğrenildi. Silah 4 gün sonra hırsızlık lideri O.Ç'nin evinde bulundu.

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği'nde sorgulanan zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber