Sinop Boyabatlılar, Mamak'ta bir araya geldi

Sinop Boyabatlılar, Mamak Belediyesi hemşehri derneklerinin düzenlediği Ramazan eğlencelerinde bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 15:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yoğun bir program hazırlayarak hemşehrilerinin keyifli vakit geçirmesini sağlayan Sinop Boyabatlılar Derneği, önce hemşehrileriyle bin 500 kişilik iftar sofrasında buluştu. Ardından, hazırladıkları Ramazan eğlenceleriyle hemşehri derneklerinin düzenlediği gecelerin finalini gerçekleştirdi. İftara; Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis Üyesi Eşref Karaçör, Sinop Boyabatlılar Derneği Başkanı Süleyman Aşcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte, mahalli sanatçılar konser verdi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bir ay boyunca Ramazan ayının ruhuna uygun olarak bir program hazırladıklarını belirterek, ?Amacımız, birlik ve beraberliğimizin mayası olan kardeşlik duygusunu pekiştirmek, hemşehrileri böyle güzel bir mekânda buluşturmaktı. Bugün burada bu hedefimize ulaştığımızı düşünüyorum. Ankara'nın her bölgesinden gelen ziyaretçilerimiz hemşehriler bu mekânda buluştu. Ramazan coşkusunu hep birlikte yaşadık. Ülkemizin en güzel birlik ve beraberlik mesajını bir ay boyunca Mamak'tan verdik. Önemli olan sosyal projelerle insanımızın birliğini ve beraberliğini tesis etmektir. Bu nedenle sosyal projeleri son derece önemsiyorum. Sosyal projelerimize daha da ağırlık vereceğiz.? dedi.

Program sonunda, Boyabatlılar Derneği Başkanı Süleyman Aşcı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e teşekkür plaketi takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber