Eskişehir'de kamyonetin altında kalan genç kız can verdi

Eskişehir'e tatil için gelen genç kız, kamyonetin altında feci şekilde can verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2012 18:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi Ömür mevkiinde meydana gelen kazada Karacaşehir Kavşağı'ndan hızlı bir şekilde Kütahya yoluna çıkmak isteyen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 26 RL 714 plakalı su kamyoneti, yolun karşısına bisikletletiyle geçmek isteyen Nilay Yıldız(17) ve arkadaşı Ulaş T.(18)'ye çarptı. Yaklaşık bir buçuk metre sürüklenen Yıldız, aracın altında feci şekilde can verdi. Olaydan sonra bölgeye gelen trafik ekipleri, genç kızın cansız bedenini gazetelerle örterken, kamyonet sürücüsü İsa K. (41), çevredekilerin tepkisi nedeniyle karakola götürüldü. Kaza sonrası, Eskişehir - Kütahya yolu bir süreliğine trafiğe kapandı.

Hayatını kaybeden Yıldız'ın olay anında yanında bulunan arkadaşı Ulaş T. ile birlikte Fidanlık mevkiine uçurtma uçurmaya gittikleri öğrenildi. Arkadaşı Ulaş T. kaza anında karşıdan karşıya geçmeyi beklediklerini, kamyonetin hızlı gelmesi sonucu Yıldız'ın bisikletini kurtaramadığını ve bu nedenle aracın altında kaldığını söyledi.

Yıldız'ın cep telefonunu inceleyen ekipler, ölüm haberini ailesine bildirildi. Yıldız'ın Eskişehir'e tatil için Antalya'nın Alanya ilçesinden geldiği öğrenildi. Yıldız'ın cesedi savcının incelemesi ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber