Vali Altıparmak: Bayramda Myanmar ve Suriyeli kardeşlerimizi de unutmayalım

Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Ramazan Bayramı'nın ?huzur, güven ve sağlık' içinde geçmesini diledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Altıparmak, bayramda bayramda insanlık dramı yaşanan coğrafyalardaki Müslümanların da unutulmamasını istedi.

Ahmet Altıparmak, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, ?Bereketin, bolluğun, huzurun yaşandığı, rahmet ve cömertliğin en üst seviyeye çıktığı mübarek Ramazan ayını tamamladık. Bayrama kavuştuk. Bayramın huzur, güven ve sağlık içinde geçmesi için kamu kurumları olarak her türlü tedbirleri aldık. Bu vesileyle hepinize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum.? dedi.

Bayramların hayat boyunca geçirilen ender zaman dilimleri olduğuna işaret eden Vali Altıparmak, bu nedenle çocuklarla beraber ailecek, akraba, komşu, yaşlı ziyaretleriyle geçirilmesini ve hediyelerle zenginleştirilmesini istedi. Altıparmak, ?Yeni yetişen neslin hafızasında bir iz, damaklarında bir bayram tadı bırakalım ki yaşlılık günlerimizde yüreğimizde bir sızı olmasın.? ifadelerini kullandı.

Vali Altıparmak, şunları kaydetti: ?Bayram vesilesiyle kendi muhtaçlarımızı gözetmenin yanında insanlık dramının yaşandığı ve Kurtuluş Savaşı'nda yanımızda olan Burma (Myanmar) Müslümanları ve Suriye'yi unutmayalım, yardım ve bağışlarda daha cömert olalım. Kıymetli hemşerilerim, bu duygu ve düşüncelerle, sizlerin ve ilimizde tatillerini geçiren tüm misafirlerin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmenizi diliyor ve saygılar sunuyorum.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber