Cerrah: Bayramlar, hoşgörü duygularının yoğunlaştığı günlerdir

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan günler olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Cerrah, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, "Bayramlar, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği, toplumsal birliğimizi sağlayan değerlerin hatırlandığı, kırgınlık ve küskünlüklerin unutulup gönüllerin birbirine yakınlaştığı, sevgi ve saygının yoğun olarak yaşandığı özel ve önemli günlerdir." dedi.

Bayramların, gelecek nesillerin manevi duygulara sahip olarak yetişmesi ve bu değerleri muhafaza etmeleri için de önemli fırsatlar olduğunu vurgulayan Celalettin Cerrah, "Bu sebeple bayramları; büyüklerimiz, gençlerimiz ve çocuklarımızla hep birlikte kutlamalı; geçmişten günümüze, günümüzden geleceğe uzanan bağları her daim güçlü tutmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Osmaniyeli hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bu vesileyle ülkemizin huzur ve güvenliği, bölünmez bütünlüğü uğrunda verdiğimiz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Bu topraklar ve bu millet var olduğu müddetçe şehit ve gazilerimizin büyük fedakarlıklarını, aziz hatıralarını her zaman minnetle hatırlayacağımızı ve anacağımızı bu vesile ile bir kez daha ifade etmek istiyorum. Vatandaşlarımızın bu bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için gerekli olan tedbirler alınmıştır. Bayram süresince görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimiz ile kamu kurum ve kuruluşları personeline görevlerinde başarılar diliyor, bayramlarını kutluyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber