Kadın Koordinasyon Merkezi, Ramazan'da ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Samsun İlkadım Belediyesi'nin, Sosyal Yardım Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Kadın Koordinasyon Merkezi, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere yardım etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ağustos 2012 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Koordinasyon Merkezi İlkadım ilçesinde Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri tespit etti.

Merkez yaptığı tespitler sonucu İlyasköy mahallesinde ikamet eden ve Bayramın 2. günü evlenecek olan genç çiftin evine, yatak odası, yemek odası, oturma gurubu, halı ve diğer ev gereçlerini aldı. Kadın Koordinasyon Merkezi gönüllü Başkanı Demirtaş, hayırsever vatandaşlardan alınan gıda, giyim, mobilya, beyaz eşya ve diğer malzemeler ihtiyaç sahibi ailelere veridiklerini ifade etti. Lütfiye Demirtaş, "Kadın Koordinasyon Merkezimiz, bin kişiye Ramazan kumanyası, 15 ihtiyaç sahibi aileye eşya yardımında bulundu. Bunun yanı sıra Kadın Koordinasyon Merkezi, hayırsever vatandaşların nakit para yardımlarını 16 muhtaç aileye ulaştırarak veren el ile alan el arasında köprü oldu." diye konuştu.

Önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini ziyaret ederek onların dertlerine ortak olduklarına ifade eden Demirtaş, "Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yapmış olduğumuz yardımlarla bu bayramda bir nebze mutlu etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gönüllü olarak devam ettirdiğimiz bu yardım harekatına yardımsever halkımızın katkılarını bekliyoruz." dedi.

Hayırsever vatandaşlardan gelen yardımlarla ihtiyaç sahibi insanlara daha çok ulaşmayı amaçladıklarını söyleyen Demirtaş, "Veren el ile alan eli buluştuğu nokta olan Kadın Koordinasyon Merkezi'ne Samsun halkının destek vermesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber