Bayram pazarı bugün kurulacak

Çorlu`da bayram arifesinde kurulacak olan semt pazarının Cumartesi günü Sağlık Mahallesinde kurulacağı açıklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 12:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde semt pazarlarında yaşanan hareketlilik artıyor. Ramazan ayını önceki Ramazan aylarına oranla durgun geçirdiklerini belirten pazarcı esnafı gözünü Cumartesi günü kurulacak olan bayram pazarına çevirdi. Çorlu`da kurulan semt pazarlarında tezgah açan esnaflar bayram üzeri alışverişlerde yaşanan hareketlilik nedeniyle memnun olduklarını belirten esnaflar, Cumartesi günü Sağlık Mahallesinde kurulacak olan bayram pazarından da umutlu olduklarını belirttiler.

Vatandaşların bayram alışverişlerini son güne bıraktıklarını dile getiren esnaflar: ?Ramazan ayı boyunca önceki yıllara oranla işlerimiz durgun geçti. Vatandaşların gösterdiği ilgiden memnunuz. Pazar günleri Sağlık Mahallesinde kurulan semt pazarının olduğu yerde Cumartesi günü bayram pazarı kurulacak. Burada da bayram arifesinde işlerin yoğun olacağını umuyoruz? dediler.

Semt pazarından alışveriş yapan vatandaşlar da bayram öncesinde alışveriş ihtiyacı doğduğunu belirterek: ?Bayram dolayısıyla misafirler oluyor. Misafirlere sunacağımız ikramlıklar ve konuklarımız için hediyelik eşyalar ile bayramlık alışverişi için semt pazarını tercih ediyoruz. Fiyatların semt pazarlarında daha ekonomik olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden buradan alışveriş ediyoruz? şeklinde konuştular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber