Fakir çocuklara izcilerden bayram hediyesi

Bolu Belediyesi İzcilik Kulübü Üyeleri maddi durumu yetersiz olan ailelerin çocukları ile bir araya gelerek bayram hediyeleri dağıttı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2012 13:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bolu Belediyesi izcilerinin 'Sevgiye Uzanan Eller Sevgi Çocukları Projesi' kapsamında çeşitli sebeplerle anne ve babalarını kaybetmiş öksüz ve yetim çocuklara izcilik kulübü üyeleri, kendi harçlıklarından artırdıkları paralarla giyim eşyası aldı. Atatürk Orman Parkı'nda gerçekleşen buluşmaya Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, Belediye İzcilik Kulübü Sorumlusu Serpil Ilgaz, izcilik kulübü üyeleri ve maddi durumu yetersiz olan 50 çocuk ve aileleri katıldı.

Hediye dağıtımı öncesi konuşma yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ?İzcilerimiz ve bizleri bu güzelliklerle buluşturan Belediye İzcilik Kulübü izci liderimiz Serpil Ilgaz'a teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan insanların kaynaştığı, kucaklaştığı birbirlerine destek olduğu rahmet ve bereket ayıdır. Böylesine önemli bir ayda Bolu Belediyesi'nin izcilerinin böyle bir organizasyonu düşünmüş olmaları bizim için çok önemli. Kuruluşu henüz bir yılı tamamlamış olan izcilerimizi birçok etkinlik ve organizasyonda rol aldıkları için kutluyorum. Yine bu tür organizasyonları gerçekleştirmede büyük pay sahibi olan başta başkan yardımcımız Emine Davarcıoğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Güler Mert'e çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde bu organizasyonların artarak çoğalmasını temenni ediyor, bu vesile ile yaklaşan Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber