Diyarbakır Emniyeti çek haberini yalanladı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, bir yerel gazetede yer alan ' Polisin naylon çek skandalı' haberiyle ilgili yaptığı açıklamada, güvenlik güçleri hakkında asılsız ithamlarda bulunulduğunu belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2012 07:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Diyarbakır'ın huzur ve güvenliğini sağlamakla görevli güvenlik güçleri hakkında asılsız ithamlarda bulunulduğu belirtilerek, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapma ihtiyacının duyulduğunu belirtildi. Açıklamada, yerel gazetenin haberinde belirtildiği gibi hiçbir şirketle organik bağlarının olmadığı ve ilgili şirketin ödeme konusunda bugüne kadar kendilerine hiçbir müracaatta bulunmadığı vurgulandı.

Açıklamada şöyle denildi: "Yapımı devam eden kreşimize kaktı sağlamak isteyen vatandaşın verdiği çek karşılıksız çıkmıştır. Konu ile ilgili emniyet teşkilatımızın söz konusu firma ile hiçbir organik bağı yoktur. Bugüne kadar borcun ödenmediği ilgili firma tarafından tarafımıza bildirilmemiştir. Borcun öğrenilmesi ile birlikte Diyarbakır'ın Huzur ve Güvenliğine Destek Derneği tarafından borcumuz ilgili firmaya ödenmiştir." denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber