Refüjde otlamak isteyen ineğe otomobil çarptı

Erzurum'da refüjdeki taze otlardan yemek isteyen ineğe otomobil çarptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2012 14:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada arka bacakları kırılan ve sahibi bulunamayan inek, Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Toplama ve Rehabilitasyon Merkezi'ne gönderildi.

Erzurum- Havalimanı karayolu üzerinde 25 FZ 201 plakalı özel otomobiyle seyretmekte olan Salmanbey Atmaca, yola çıkan ineğe çarptı. Kazada 3 yaşındaki ineğin arka kacakları kırıldı. Salmanbey, olayı cep telefonuyla 155 Alo Polis Hattı'na bildirdi. Olay yerine gelen trafik ekipleri yerde kırık bacakla yatmakta olan ve küpesi bulunmayan ineğin sahibini bulmaya çalıştı. İneğin sahibinin çıkmaması üzerine Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden veteriner hekimlerin gözetiminde inek Büyükşehir Belediyesi'ne ait Rehabilitasyon Merkezi'ne gönderildi.

Atmaca, aracında çarpma sonucu hasar olduğunu ancak, kendisini en çok üzenin ise bayram günü bir canlıya çarpıp yaralanmasına neden olmak olduğunu ifade etti. Atmaca, refüjde otlayan ineğin birden yola çıkması sonucu kazanın meydana geldiğine değinerek, "Başıboş bırakılan inekler kazaya neden oluyor. Aracımla seyrederken refüjdeki inek birden yola çıktı. Ben de ineğe çarptım. Üzgünüm." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber