Başkan Gökçek, bayramlaştığı çocuklara 40 bin oyuncak dağıttı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ramazan Bayramı'nı, Başkenti mahalle mahalle gezip, vatandaşlarla bayramlaşarak ve çocuklara oyuncak, top dağıtarak geçiriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2012 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çocukların büyük bir bayram sevinci yaşamasına vesile olan Başkan Gökçek, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Gölbaşı, Kazan, Yenikent, Sincan ve Etimesgut'ta yaklaşık 40 bin top ve oyuncak dağıttı. İlçelerin önemli caddelerini, hediye dolu otobüsün ön camından vatandaşları selamlayarak gezen Başkan Gökçek, yolda yürüyen, balkonda oturan, pencereye çıkan binlerce Başkentlinin bayramını anons sistemiyle kutladı. Her ilçede merkezi noktalarda hazırlanan hediye dağıtım alanlarında, 'Gezici Kukla Otobüsü'nün hazırladığı gösterileri izleyerek, sıralarında sıkılmadan, heyecan içinde bekleyen çocuklar ve aileleri Başkan Gökçek'i büyük bir coşkuyla karşıladı.

Otobüs üzerinden herkesin bayramını kutlayan Başkan Gökçek, iyi dileklerini ileterek, şunları söyledi: ?Ramazan Bayramınız mübarek, evleriniz şen, işleriniz bol olsun. Ramazan Bayramı demek küslerin barışması, çocukların sevinmesi demek. Biz de dedik ki bu bayramda çocuklara ?bayram' olduğunu hatırlatalım, mahalle mahalle gezelim, çocuklarımızı sevindirelim. İşte onun için size hediyelerle geldik. Hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.? Büyük alkışlar eşliğinde otobüsten inen Başkan Gökçek, daha sonra tek tek çocuklar ve aileleriyle bayramlaşarak, rengarenk toplar ve çeşit çeşit oyuncak dağıttı. Başkan Gökçek, mutlulukları yüzlerine yansıyan çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber