En anlamlı bayram Şanlıurfa İhh'dan

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Şubesi yetimlerin Ramazan Bayramı'nı kutladı.85 yetimin her birine 10'ar TL harçlık verildi ve her birine paket şeker, lokum, tavuk döner dürüm ikram edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2012 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Gönüllüleri ve Şanlıurfa İHH İnsani Yardım Derneği Ramazan Bayramı'nda 85 yetim çocuğu Esentepe'deki irtibat bürosunda ağırlayarak bayramlarını kutladı. Her bir yetime 10'ar TL harçlık verildi ve

birer paket şeker, lokum, her birine tavuk döner ikram edildi. Dernek yetkilileri yetimlerle sohbet ederek gönülleri alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa İHH Başkanı Behçet Atila şunları söyledi:

"Biz eğer bu mübarek Ramazan Bayramı'nda bu yetimlerimizi unutursak, korkarım ki Allah da mahşerde bizi unutturur. Dolayısıyla bu babaları vefat eden miniklerimize gerçek bir Bayram yaşatmak istedik. İşte gördüğünüz gibi bu yavrular çok sevindi. Bize destek olan hayır sahiplerine ve gönüllü kardeşlerimize teşekkür ederiz. Allah hepsinin hayrını kabul etsin. Hepinizin bayramı mübarek olsun."

Yetim çocuklar "İHH sayesinde ilk kez böyle güzel bir Bayram geçirdik, Programı yapan ağabeylerimize teşekkür ederiz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber