Kastamonu bayramı ağır geçirdi

Ramazan Bayramı'nda Kastamonu'da kaza bilançosu ağır oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2012 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayram süresince meydana gelen kazalarda 1 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi yaralandı.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 6 kişi yaralandı. Abana ilçesinden İnebolu ilçesine giden 34 GH0908 plakalı otomobil, Karadeniz Mahallesi'nde şarampole uçtu. Kazada, araç sürücüsü Vural ve eşi Fatma Vural, çocukları Ayşe Vural (8), Sude Vural (4) ve yeğenleri Esma (9) ve Bayram Vural (11) yaralandı.

SİNOP YOLUNDA CAN PAZARI

İldeki başka bir trafik kazasında da 3 kişi yaralandı. Sinop-Kastamonu karayolunun Bükköyü yakınlarında, Murat Karahan (36) yönetimindeki 57 EC 567 plakalı otomobil devrildi. Kazada, sürücü Karahan'ın yanı sıra Yaren Karahan (2) ve İsmet Yılmaz (28) yaralandı. Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

OTOMOBİL ÇÖP KAMYONUNA ÇARPTI

Abana ilçesinde meydana gelen bir başka trafik kazasında ise 2 kişi yaralandı. Ali Güvendi yönetimindeki 34 UR 5751 plakalı otomobil, Hacıveli mevkiinde soldaki yola dönüş yapan Selami Uçak'ın kullandığı 37 AG 237 plakalı çöp kamyonuna çarptı. Yaralanan sürücü Güvendi ile arkadaşı Tarık Uçtu, Abana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

10 YAŞINDAKİ ÇOCUK KAZA KURBANI

Ayrıca, Çatalzeytin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında da bir çocuk öldü. M.G (19) yönetimindeki 34 ZJ 0941 plakalı araç, Atatürk Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Samed Can Özdemir'e (10) çarptı. Sağlık ekipleri tarafından Çatalzeytin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı Özdemir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsünün gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber